priser

Betalingen for at bo på Plejehjemmet Else Marie er sammensat af 3 dele.

  1. Kommunal opholdsbetaling (hjemkommunen betaler)
  2. Husleje inklusive el, varme og vand og antenneafgift (beboeren betaler)
  3. Serviceydelser som mad, tøjvask etc. (beboeren betaler)

Prisen som beboeren selv skal betale for at bo på Plejehjemmet Else Marie, svarer til prisen for at bo i en tilsvarende plejebolig på et kommunalt plejehjem.

Husleje uden boligstøtte, inklusive vand, varme, el og antennebidrag kan variere fra kr. 8.517,05  til kr. 11.045,39 afhængig af boligens størrelse. Der er mulighed for at ansøge om boligydelse fra hjemkommunen. Herved kan huslejen reduceres væsentligt, således at der opnås en leje, der vil være mulig at betale med en folkepension.

Beboerne betaler før indflytning et indskud. Indskuddet er afhængigt af boligens størrelse og varierer fra kr. 23.123 til kr. 31.571. Indskuddet tilbagebetales efter gældende regler ved fraflytning. Der kan ansøges om lån til indskud fra hjemkommunen

Serviceydelser: Den enkelte beboer betaler udover huslejen for en obligatorisk forplejningspakke samt øvrige obligatoriske ydelser. Der er også mulighed for tilkøb af andre ydelser. Hvis det ønskes kommer der fodterapeut og frisør med jævne mellemrum. Dette betales separat fra gang til gang.

Sidebar
Sidebar
49 19 08 62 Find hjem

Kontakt